Info

In deze brochure  ziet u in één oogopslag alle informatie over Paus AgroservicePaus Agroservice is een middel groot familie bedrijf in het oosten van Nederland, zo ongeveer tussen Almelo, Oldenzaal en Hengelo. Verder over ons: Onze adres gegevens en een kaart van de omgeving staan hier.  Sinds 1971 zijn wij actief als een professioneel mechanisatie-bedrijf dat is uitgebreid met een onderdelenmagazijn en een winkel met Tuin- en Park machines. We richten ons op zowel de agrariërs, hoveniers en particulieren.

We zijn exclusieve dealer van onder andere Stihl, Viking, Deutz Fahr en Kubota. Onze goed opgeleide medewerkers en ons uitgebreide onderdelenmagazijn zorgen ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de aankoop, service en onderhoud van tuin- en park, landbouw en reinigingsmachines.

Tevens functioneren wij als erkend keuringsbedrijf in het kader van de ARBO wet voor uw tractoren, landbouwmachines, tuin- en park machines, grondverzetmachines en heftrucks. Ook voor gebruikte machines kunt u bij ons terecht. En voor verhuur. Voor een eerlijk, deskundig en persoonlijk advies bent u altijd van harte welkom in onze winkel.

In de brochure hiernaast ziet u in één oogopslag alle informatie over Paus Agroservice nog eens bij elkaar. Wilt u het later lezen? Dan kunt u hier de brochure als PDF downloaden.

De koffie staat bij ons klaar!

 

 

 

 

Historie

Paus Agroservice is ontstaan in 1971 als professioneel mechanisatie-bedrijf en is een echt familie bedrijf. Door de jaren heen is er wel het één een ander veranderd. Zo is er een grote schuur op het erf gebouwd. Het grond verzet en loonwerken is na verloop van tijd minder geworden maar daarentegen zijn er wel nieuwe dealerschapen bijgekomen.