Winkelmand
Elke maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 geopend

Elektrische bladblazers

Een elektrische bladblazer bestellen?

De herfst is natuurlijk prachtig om te zien. Nu is het alleen wel zo dat de herfst ook voor een hoop overlast kan zorgen. Dit is met name zo voor de mensen die grote bomen in de tuin hebben staan. Alle losse bladeren zorgen ervoor dat je tuin al gelijk een stuk rommeliger oogt. Wil je er nu voor zorgen dat jouw tuin er voortaan wel weer helemaal netjes bij zal liggen dan hebben wij de oplossing voor je. Kiezen voor een elektrische is namelijk dé investering voor bij jou in de tuin. Het is tijd om je wat meer te laten zien over de bladblazer met elektrische motor.

Meer informatie

Toon Filters
 • BGE 81
  179,00 Merk:
 • BGE 71
  139,00 Merk:
Toon Filters

De voordelen van een elektrische bladblazer

We zullen je straks meer laten zien over het verschil tussen de bladblazer op accu en de normale elektrische bladblazer. Eerst hebben we alleen iets anders voor je. Hieronder vind je namelijk de belangrijkste voordelen die je zelf kan ondervinden wanneer je ervoor kiest om een bladblazer met elektrische motor te kopen.

 1. Je kunt veel geld besparen

  Een van de grootste voordelen van een elektrische bladblazer is het feit dat je veel geld kunt besparen op je aankoop. In tegenstelling tot de modellen op een accu of benzine is een bladblazer met elektrisch snoer vaak een stuk goedkoper. Dit maakt het een prima optie voor de mensen die wel graag van losse blaadjes in de tuin af willen komen maar die niet zoveel zin hebben om hier de hoofdprijs voor te betalen. Geld besparen, wie wil dat nu niet?

 2. Je kunt de blaadjes eenvoudig wegwerken

  Met een Stihl bladblazer met elektrisch snoer ben je in staat om alle blaadjes eenvoudig bij jou uit de tuin te halen. In plaats van uren bezig te zijn met een hark kan je met de elektrische bladblazer alle blaadjes eenvoudig op een hoop blazen. Hier kan je alle bladeren afvoeren naar de stort of op een hoop gooien achter in de tuin. Dit maakt het echt een prima investering om te maken voor iedereen die graag op een eenvoudige wijze van alle losse blaadjes in de tuin af wilt komen.

 3. Je kunt de bladblazer makkelijk tillen

  Kies je voor een elektrische bladblazer dan hoef je je over het algemeen geen zorgen te maken over het gewicht. Het is namelijk zo dat een bladblazer met elektrisch snoer een stuk lichter is dan bijvoorbeeld de bladblazers op benzine. Dit maakt het kopen van een elektrische bladblazer een voor de hand liggende optie voor de mensen die al wat ouder zijn of die wat minder sterk zijn. Je moet het jezelf namelijk makkelijker maken in de tuin, niet lastiger.

Een elektrische bladblazer vs. een accu bladblazer

Het kopen van een bladblazer met elektrisch snoer is een prima optie voor de meeste mensen. Nu is het ook mogelijk om te kiezen voor een bladblazer op een accu. Dit is een geschikte optie voor de mensen die een iets grotere tuin hebben. Een elektrische bladblazer zit namelijk altijd vast aan een snoer. Heb je een snoer achter je bladblazer dan is het vaak niet mogelijk om heel de tuin door te lopen. Dit is dan ook waar een bladblazer met een accu een betere optie is. Door de accu kan je volledig draadloos aan de slag bij jou in de tuin. Nu is het wel zo dat de bladblazer op accu vaak wat minder krachtig zijn dan de modellen met snoer.

Kies jij voor een elektrische bladblazer

Mocht je zelf een elektrische bladblazer willen kopen dan hoef je niet meer verder te zoeken. Onze site is namelijk dé place to be voor iedereen die op zoek is naar alle mogelijke soorten bladblazers. Onze hoogwaardige kwaliteit in combinatie met onze schappelijke prijzen maken ons dé keuze voor al jouw aankopen. Door snel een kijkje te nemen in het aanbod zie je precies waar je op dit moment uit kunt kiezen. We hebben de beste merken van dit moment, waaronder de Stihl bladblazer met elektrisch snoer. Vragen over een van de bladblazers die je hier op de site kunt vinden? Stel je vragen dan zeker even aan ons team. We zullen je zo snel mogelijk te woord staan om je verder te helpen.

 

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €500,00

Gratis retour binnen 30 dagen

Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Weerselo

Gewoon, oet Weersel waar de grootste showroom van Overijssel staat!

100% veilig afrekenen

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal