Winkelmand
Elke maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 geopend

Accu gras- en buxusschaar

Kies jij voor een nieuwe buxusschaar?

Heb je een buxus in de tuin dan zal je vast wel eens gemerkt hebben dat het niet zo eenvoudig is om deze goed te onderhouden. Dit heeft met name te maken met het feit dat je met een normale heggenschaar niet zo makkelijk door de takken heen kunt komen. Gelukkig is hier iets op verzonnen. Je kunt namelijk kiezen voor een elektrische buxusschaar. Met behulp van een accu buxusschaar is het echt een stuk eenvoudiger om jouw buxus in vorm te houden. Mocht je meer te weten willen komen over het kopen van een elektrische buxusschaar dan raden wij je aan om snel verder te laten, hieronder laten we je het nodige zien!

Meer informatie

Toon Filters
 • Uitverkocht HSA 26 AS 2
  149,00 Merk:
 • Stihl HSA 26 Buxusschaar
  99,00 Merk:
Toon Filters

De voordelen van een accu buxusschaar

Lang niet iedereen is bekend met de voordelen van het kopen van een elektrische buxusschaar voor bij jou in de tuin. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we besloten om de belangrijkste voordelen van een accu buxusschaar even onder elkaar te zetten:

 1. Je kunt duurzaam snoeien

  In tegenstelling tot een zaag of schaar op benzine is een accu buxusschaar aan te merken als duurzaam. Het feit dat je op stroom werkt in plaats van op olie of benzine maakt het gelijk een veel betere optie voor de mensen die duurzaamheid hoog in het vaandel zetten. Ondanks het feit dat je over wat minder kracht beschikt dan bij de benzine modellen is het niet zo dat je ook maar enige hinder zal ondervinden tijdens het snoeien. De elektrische buxusschaar kan met gemak jouw buxus onder handen nemen.

 2. Je kunt overal in de tuin komen

  Een elektrische buxusschaar is in veel gevallen voorzien van een accu. Deze accu brengt met zich mee dat je overal bij jou in de tuin kunt komen, zonder dat je vast zit aan een of ander snoer. Mocht je een grote tuin hebben dan komt dit zeker van pas. Je wilt namelijk ook de uithoeken van de heg onder handen kunnen nemen. Is de buxusschaar leeg dan hoef je hem alleen maar even aan de oplader te leggen. Voor je het weet is hij weer helemaal vol om te gebruiken in de tuin.

 3. Je bespaart jezelf een hoop moeite

  Het laatste voordeel van het kopen van een accu buxusschaar is het feit dat je het jezelf echt een stuk makkelijker kunt maken. Wanneer je handmatig aan de slag gaat met het snoeien dan kan je flink wat spierpijn verwachten, al helemaal als je wat ouder bent. De elektrische motor uit de buxusschaar zorgt ervoor dat je een klein beetje hulp krijgt tijdens het snoeien. Dit is met name handig voor de mensen die wat ouder zijn maar die toch hun tuintje netjes willen houden.

Voor wie is een elektrische buxusschaar geschikt?

Goed, voor wie is een accu buxusschaar geschikt vraag je je af? In feite is een buxusschaar op elektriciteit geschikt voor iedereen die zijn of haar heg in optimale conditie wil houden. Het gaat hier niet alleen om mensen met een buxus in de tuin, ook andere heggen en planten kunnen eenvoudig met de buxusschaar worden gesnoeid. Afhankelijk van de tuin is het handig om te kiezen voor een accu buxusschaar in plaats van een buxusschaar met een snoer. Lang niet iedereen heeft namelijk een verlengsnoer in de tuin liggen om te gebruiken. Met een accu buxusschaar weet je zeker dat je overal in de tuin kunt komen.

Ook een goede accu buxusschaar bestellen?

Mocht je zelf een buxus of ander soort heg in de tuin hebben staan dan is het kopen van een elektrische buxusschaar zo verkeerd nog niet. Deze aankoop maakt het echt een stuk simpeler om jouw heggen mooi te snoeien. Daar komt bij dat je in staat bent om jezelf een hoop rugpijn te besparen na afloop van het snoeien. Door zelf een kijkje te nemen in het aanbod zie je in een oogopslag welke modellen elektrische buxus scharen er te vinden zijn. Voor vragen over de scharen is het altijd mogelijk om even direct contact met ons op te nemen.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €500,00

Gratis retour binnen 30 dagen

Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Weerselo

Gewoon, oet Weersel waar de grootste showroom van Overijssel staat!

100% veilig afrekenen

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal