Winkelmand
Elke maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 geopend

Ruggedragen bosmaaiers

Op zoek naar een benzine bosmaaier?

Al een lange tijd op zoek naar een nieuwe bosmaaier voor bij jou in de tuin? Dan ben je zeker niet de enige. Steeds meer mensen kiezen ervoor om dit handige product in huis te halen. Als het aankomt op het kopen van een goede bosmaaier voor bij jou in de tuin is het mogelijk om te kiezen uit de accu bosmaaier en de kantenmaaier op benzine. Op deze pagina kan je ons volledige aanbod met alle soorten bosmaaiers op benzine vinden. Aangezien nog niet iedereen bekend is met de benzine bosmaaier hebben we besloten om de belangrijkste info even voor je op een rijtje te zetten.

Meer informatie

Toon Filters
 • Uitverkocht FR 460 TC-EFM
  1.479,00 Merk:
Toon Filters

Voordelen van een benzine bosmaaier

Verder op in dit artikel zullen we je meer laten zien over het verschil tussen een accu bosmaaier en een bosmaaier op benzine. Maar voor het zover is moeten we eerst even kijken naar de belangrijkste voordelen die je zelf kan ondervinden als je kiest voor de benzine bosmaaier. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder de belangrijkste voordelen van het kopen van een bosmaaier op benzine even onder elkaar gezet.

 1. De benzine bosmaaier is voorzien van een lange levensduur

  Het grootste voordeel van een bosmaaier op benzine is het feit dat deze aanzienlijk lang meegaat in verhouding tot de accu bosmaaier. Bij het goed onderhouden van je benzine bosmaaier weet je zeker dat je jarenlang plezier kunt hebben van je nieuwe product. Je zal de benzine na verloop van tijd natuurlijk wel even moeten verversen of een onderdeel moeten vervangen. Maar los van dit kleine onderhoud zal de bosmaaier op benzine langer meegaan dan de elektrische modellen. Dit zorgt ervoor dat je in staat bent om alles uit jouw aankoop te halen. Niet voor niets dé investering voor in de tuin

 2. De benzine bosmaaier is zeer krachtig

  Een ander pluspunt van een bosmaaier op benzine is het feit dat deze beschikt over zeer veel groot vermogen. Hoewel het vermogen tussen de verschillende benzine kantenmaaiers kan verschillen is het zo dat de benzine kantenmaaier vaak sterker is dan de andere soorten bosmaaiers die je kunt vinden voor bij jou in de tuin. Dit hoge vermogen brengt met zich mee dat je in staat bent om jouw tuin binnen no time weer netjes te krijgen. Zo kan je professioneel en snel jouw gazon weer helemaal strak krijgen. Voor je het weet heb je jouw tuin een stuk netter gemaakt dan voorheen.

 3. De bosmaaier op benzine is draadloos

  Het laatste voordeel van een benzine bosmaaier is het feit dat je voorzien bent van een volledig draadloos product. Kies je daarentegen voor een bosmaaier met een snoer dan wordt het een stuk lastiger om jouw tuin goed te onderhouden. Je bent namelijk beperkt tot de lengte van je snoer in je bosmaaier. Met een bosmaaier op benzine zal je hier niet meer bij stil hoeven te staan. Het is bij deze variant namelijk zo dat je de bosmaaier overal gebruikt kan worden doordat hij volledig draadloos is. Het feit dat je draadloos te werk kunt gaan maakt het echt een stuk eenvoudiger om jouw tuin onder handen te nemen.

Een benzine bosmaaier vs. een accu bosmaaier

Zoals je wellicht al weet is het naast het kopen van een benzine bosmaaier ook mogelijk om te kiezen voor een accu bosmaaier. Om ervoor te zorgen dat je het juiste model koopt is het handig om even te kijken naar de onderlinge verschillen tussen beide opties. Een bosmaaier op benzine is aan te merken als veel krachtiger dan een accu bosmaaier. Dit heeft met name met de motor en met het vermogen te maken. Dit zorgt er wel weer voor dat de bosmaaier op benzine zwaarder is dan de elektrische variant. Mocht je niet zo heel sterk zijn en op zoek zijn naar een lichte bosmaaier dan is het handiger om te kiezen voor een accu bosmaaier.

Een ander verschil is dat het gebruik van een accu kantenmaaier natuurlijk beter is voor het milieu dan het gebruik van een bosmaaier op benzine. De afwezigheid van benzine maakt het met de accu maaier mogelijk om net even wat duurzamer te werk kunnen gaan. Dit is natuurlijk wel iets om bij stil te staan als je het belangrijk vindt om op een duurzame manier jouw tuin te onderhouden. Kies je voor een maaier op accu dan moet je wel rekening houden met het feit dat de accu niet extreem lang mee zal gaan. Soms kan het hierdoor zijn dat je na verloop van tijd een nieuwe accu aan moet schaffen. Beide soorten bosmaaiers hebben dus zo hun voordelen en nadelen.

De Stihl bosmaaier – hét merk van dit moment

Kies je voor een bosmaaier op benzine dan is het van belang om te kiezen voor een betrouwbaar merk. Dit is namelijk de enige manier waarop je in staat bent om echt alles uit je aankoop te halen. Er is één merk wat echt bovenaan staat als het aankomt op het kopen van een bosmaaier op benzine. We hebben het natuurlijk over de Stihl bosmaaier. Dit bekende Duitse merk maakt gebruik van de beste kwaliteit materialen die er maar te vinden zijn. Door deze hoogwaardige kwaliteit ben je voorzien van een bosmaaier op benzine die lang mee zal gaan en die ook nog eens optimaal werkt.

Kies jij voor een benzine bosmaaier?

Als het goed is heb je door de bovenstaande info een beter beeld gekregen over het kopen van een benzine bosmaaier voor bij jou in de tuin. Met een benzine bosmaaier ben je in staat om jouw tuin altijd weer op de best mogelijke wijze in topconditie te houden. Dit maakt het mogelijk om altijd weer over een nette grasmat te beschikken in de tuin. Mocht je bepaalde vragen hebben over het bestellen van een benzine kantenmaaier bij ons op de site dan is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. We zullen je zo snel mogelijk van antwoord op alle vragen voorzien.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €500,00

Gratis retour binnen 30 dagen

Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Weerselo

Gewoon, oet Weersel waar de grootste showroom van Overijssel staat!

100% veilig afrekenen

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal