Winkelmand
Elke maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 geopend

Kress Robotmaaier

De robotmaaiers van merk Kress zijn degelijke robotmaaiers. Kress is sinds jaar en dag een toonaangevende fabrikant op het gebied van landbouwmachines voor boeren en tuinders. Dankzij de jarenlange ervaring, kennis en innovaties die ze in deze robots hebben verwerkt, kan je er bij Kress dus zeker van zijn dat je er een mooi, goed functionerend robotmaaier ontvangt die voor jaren meegaat!

Toon Filters
 • Kress Mega KR136E
  4.899,00
 • Kress Mega KR133E
  3.899,00
 • Kress Mission KR123E
  2.698,99
 • Kress Mission KR122E
  2.198,99
 • Kress Mission KR121E
  1.798,99
 • Kress Mission KR120E
  1.558,99
 • Kress Mission Nano KR101E
  1.188,99
Toon Filters

Wat zijn Kress robotmaaiers?

Kress robotmaaiers zijn machines die ontworpen zijn om het gras te maaien op een efficiënte en snelle manier. Ze zijn ideaal voor mensen die een groot grasveld hebben of voor mensen die gewoon niet van het maaien van het gras houden. Kress robotmaaiers kunnen ook worden ingezet voor commerciële toepassingen, zoals het onderhoud van golfbanen of sportvelden.

Waarom zijn deze robotmaaiers zo goed?

De Kress Robotmaaiers zijn gewoonweg een van de beste robotmaaiers op de markt. Ze zijn ontworpen om perfect te werken in elk type tuin en met elk type gras. Deze maaiers gebruiken geavanceerde sensoren om het gras te meten en te bepalen welke maai instellingen het beste is. Dit maakt het maai proces eenvoudig en snel, waardoor u meer tijd doorbrengt met genieten van uw tuin dan ooit tevoren.

Kress Robotmaaier

Hoe werkt een Kress robotmaaier?

Een Kress robotmaaier is een maaimachine die werkt met behulp van GPS. De machine wordt aangedreven door een klein elektrisch motor en is voorzien van twee roterende messen. De Kress robotmaaier kan worden ingezet voor het maaien van grote oppervlakten, zoals sportvelden of golfbanen.

Welke voordelen heb ik van een Kress robotmaaier?

Een Kress robotmaaier is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en gemakkelijke manier om het gras te maaien. Robotmaaiers zijn niet alleen perfect voor mensen met een druk leven, maar ook voor mensen die simpelweg geen zin hebben in het maaien van het gras. Een Kress robotmaaier doet alle harde werk voor je, waardoor jij je kan richten op andere dingen. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen te noemen van een Kress robotmaaier.

Wat is er inbegrepen bij een Kress Robotmaaier?

Als je een Kress Robotmaaier aanschaft, krijg je niet alleen de machine zelf. Je krijgt ook een afstandsbediening, een oplader en een grasmaaiborstel. Deze accessoires maken het gemakkelijker om de robotmaaier te gebruiken en te onderhouden.

Conclusie

We hebben een aantal Kress robotmaaiers getest en we kunnen concluderen dat ze allemaal goed werken. Ze zijn makkelijk in gebruik en doen precies wat ze moeten doen. We zijn erg onder de indruk van deze maaiers en we denken dat ze een goede aankoop zijn voor iedereen die op zoek is naar een goede robotmaaier.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €500,00

Gratis retour binnen 30 dagen

Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Weerselo

Gewoon, oet Weersel waar de grootste showroom van Overijssel staat!

100% veilig afrekenen

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal