Reinigingstechniek

Wij hebben de complete lijn reinigingstechniek (machines en producten) in ons assortiment: hogedrukreinigers, stofzuigers, veegmachines, schrobmachines en reinigingsmiddelen.

Onze monteurs beschikken over een compleet ingerichte werkplaats die het vakkundig repareren van alle apparatuur mogelijk maakt. Tevens is het mogelijk dat de reparatie op locatie wordt uitgevoerd met de servicebus. Als er een onderdeel moet worden vervangen kunt u ook bij ons terecht, wij hebben een uitgebreid magazijn. Mocht een onderdeel niet op voorraad zijn dan wordt deze besteld.

Als men spreekt over sterke reinigingstechnologie en minder milieu-belastende reinigingsoplossingen, moet men bij Paus Agroservice zijn voor de juiste reinigingsmachines. Voor vragen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Graag tot ziens in de winkel!

Voor uw gemak staan de dealerschappen in de categorie reinigingstechniek aan de rechterkant opgesomd. Klik op een fabrikant en u wordt doorgestuurd. Of gebruik de zoekbalk om een apparaat op te zoeken.

 

 

kranzle_winkel
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]